jueves, 23 de octubre de 2014

GRAN ACTUACIÓ DELS ATLETES DEL DINAMI-K CLUB ATLETISME VILANOVA AL CROS DE SANTA MARGARIDA I ELS MONJOS.




De notable alt podriem qualificar l’ actuació dels atletes del Dinami-k Club Atletisme Vilanova al cros de Santa Margarida i els Monjos en la seva primera competició de la temporada al qual s’ hi van desplaçar una gran quantitat d’ atletes de l ‘ escola d’ atletisme la qual cosa, deixant de banda els resultats, va ser una de les noticies destacades del matí.
Un total de dues victories, cinc plaçes de podi i un bon grapat  d’ atletes classificats entre els deu primers va ser l´excel-lent botí que es va endur el club en aquesta competició.
La primera victoria va arribar de les cames de Abdelhadi Amzil en alevins masculins que va superar els seus company d’ equip Fiseha  i  Martin en una cursa molt Intel-ligent de tots ells. En aquesta mateixa cursa hi van haver set atletes del club entre els deu primers el que dona una idea del potencial en aquesta categoría.
També es va endur el triomf en categoría pre-benjamí femení Lara Ruiz en una cursa que va dominar de principi a fí donant mostres tot i la seva joventut de ser una esportista amb un futur molt prometedor.
També una brillant actuació la de la Candela, l’ atleta ribetana que debutava amb el seu nou club i que assolia una lluitada segona plaça en categoría benjamí femení en una cursa amb una gran participació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario